Filtermogelijkheden:
Plaatsen
Misschien de advertesie al gevonden? Of verder zoeken op bloemistservice.nl

Bloemist

Een bloemist is een geschoolde vakman, die niet alleen bloemen en planten verkoopt in zijn bloemenwinkel, maar ook boeketten en bloemstukken samenstelt. Een bloemist heeft daarom dus veel kennis van bloemen en planten en kan u advies geven over de samenstelling van bepaalde bloemen en planten voor het beste resultaat. Verder is een bloemist ervaren in creatief bloemschikken, ofwel de bloemsierkunst.

Op bloemistservice.nl vindt u het aanbod van professionele bloemisten en bloemenwinkels die allemaal garant staan voor kwaliteit. Als u uw postcode invoert op deze site, krijgt u het overzicht van de dichtstbijzijnde bloemist en bloemenwinkel bij u in de buurt. U kunt dan het aanbod van deze bloemist of bloemenwinkel bekijken en de leukste bloemen online bestellen voor bij u in huis. De bloemist zal de bloemen bezorgen op het door u gewenste adres.

Bent u op zoek naar een leuk bloemstuk, mooie bos bloemen of vaste plant voor in de achtertuin? Neem dan snel een kijkje bij één van onze bloemisten of bloemenwinkels bij u in de buurt en bestel sfeervolle bloemen voor uzelf of stuur ze op als cadeau. Bloemistservice.nl staat voor een goede service en kwaliteit; bloemen laten bezorgen in goede staat en altijd op tijd!

Zekerheden
  • Bezorging in heel Nederland
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle bezorging
  • 5 dagen versgarantie
  • Persoonlijke keuze
  • Veilig betalen
Meest bekeken
"20 rode rozen"
v.a.
€30,00
Laatst bekeken
"Rode roos"
v.a.
€1,50
"20 rode rozen"
v.a.
€45,00