Filtermogelijkheden:
Plaatsen
Misschien de advertesie al gevonden? Of verder zoeken op bloemistservice.nl

Rouwbloemen

Bloemen worden voor verschillende gelegenheden gebruikt. Bij verjaardagen, bruiloften en geboortes, maar ook bij een begrafenis. Logisch, van een dierbare wilt u op een mooie manier afscheid nemen. Op bloemistservice.nl vindt u de vele rouwboeketten, rouwarrangement en rouwstukken die speciaal voor u worden samengesteld. Uiteraard kunt u het rouwboeket ook zelf samenstellen. Als u uw postcode invult, ziet u de dichtstbijzijnde bloemist of bloemenwinkel bij u in de buurt.

Er zijn verschillende soorten rouwboeketten. U heeft de keuze uit meerdere kleuren en vormen; er zijn rouwboeketten in de vorm van een krans, maar bijvoorbeeld ook in de vorm van een klein boeket of een langwerpig boeket.  Aan een rouwboeket zitten vaak linten, maar dat hoeft niet. Deze linten drukken wij voor u af. Bekijk gerust ons assortiment van rouwboeketten of stel zelf een rouwboeket samen in samenwerking met de bloemist.  

Bent u op zoek naar een prachtig rouwboeket, waarmee u uw laatste eerbetoon aan uw dierbare overledene kunt laten zien? Bekijk het aanbod van de bloemist of bloemenwinkel bij u in de buurt of neem contact op met de bloemist, zodat u zelf een rouwboeket kunt samenstellen. De bloemist maakt altijd duidelijke afspraken met u over de bezorging van het rouwboeket.

Zekerheden
  • Bezorging in heel Nederland
  • Tevredenheidsgarantie
  • Snelle bezorging
  • 5 dagen versgarantie
  • Persoonlijke keuze
  • Veilig betalen
Meest bekeken
"20 rode rozen"
v.a.
€30,00
Laatst bekeken
"Rode roos"
v.a.
€1,50
"20 rode rozen"
v.a.
€45,00